VTM Quality Services, experts fileerspecialisten

  • Werken in een open en informele bedrijfscultuur
  • Dynamisch en groeiend bedrijf met leuke collega's
  • Opleidings- en interne doorgroeimogelijkheden

Jan

Leidinggevende verpakkingen

Expert zijn bij VTM Quality Services betekent dat ik flexibel ben en mij kan aanpassen aan de situatie. Kwaliteit staat bovenaan het prioriteitenlijstje.

Melanie

Fileerder

Expert zijn bij VTM Quality Services betekent dat ik net als mijn collega's professioneel mesvaardig ben en oog heb voor wat er waar moet gebeuren.

VTM Quality Services

De specialisten in het fileren van kip!

VTM Quality Services Holland B.V. is sinds 1993 binnen in de Food sector actief als pluimveeverwerkend productiebedrijf. De kernactiviteit is het zo efficiënt mogelijk fileren van kip op locatie bij onze klanten. Door deze professionele dienstverlening neemt VTM haar afnemers zorg uit handen en dit levert een grote kostenbesparing op.

Bij dit snelgroeiende en multiculturele bedrijf leiden respect, openheid en heldere communicatie tot een plezierige werksfeer.

Medewerkers komen uit 14 verschillende landen en de onderlinge sfeer is prima. Dit is te merken aan een informele, no-nonsense manier van werken en korte lijnen op de werkvloer.

De leidinggevenden zijn zelf ook hun carrière bij VTM in het productieproces gestart. Zij begeleiden en ondersteunen het team dat ze aansturen bij het zo goed en zo veilig mogelijk werken. 

Goed geregeld

Bij VTM zijn de arbeidsvoorwaarden vastgelegd in de cao Pluimveeverwerkende Industrie. VTM is tevens gecertificeerd bij de Stichting VRO. Dit betekent dat VTM zich houdt aan regels voor betalingen via G-rekening, tijdige betaling van loon- en omzetbelasting aan de Belastingdienst, verifiëren en archiveren van identiteitsbewijzen van medewerkers, naleven van bepalingen in de cao en toezicht houden op inleenbedrijven. Goed geregeld dus....

 

Direct contact

Vul het formulier in om contact met ons op te nemen.

* velden zijn verplicht