Snel & effectief

Onze fileerders

Onze fileerders hebben meestal al eerder gewerkt in een productieomgeving in de voedingsmiddelenindustrie, ook wel Food Sector genoemd. Ze hebben vaak al ervaring opgedaan met het beroepsmatig hanteren van het mes, bijvoorbeeld in een slagerij- of visverwerkingsomgeving.

Als nieuwe collega's deze ervaring nog niet hebben, is het van belang dat ze bereid zijn zich deze mesvaardigheid eigen te maken. Ze worden dan tijdens de inwerkperiode opgeleid en begeleid om de benodigde vaardigheden te leren.

Het fileerwerk houdt in dat er zeer nauwkeurig, op een behoorlijk tempo en langdurig snijwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het werk vindt staande plaats in een gekoelde omgeving en daarom zijn medewerkers bij VTM energiek, lichamelijk fit en hebben ze uithoudingsvermogen.

VTM is altijd op zoek naar goede fileerders!! Helemaal als ze voor langere tijd bij ons willen blijven werken. Kandidaten die ervaring hebben met fileren, eerder hebben gewerkt in de voedingsmiddelenindustrie en kennis hebben van HACCP kunnen rekenen op een warm welkom, maar ook als je nog helemaal geen ervaring hebt. Wil je komen werken bij VTM op één van onze locaties? Dan nodigen we je van harte uit het sollicitatieformulier op deze website in te vullen!