Snel & effectief

Onze fileerders

Onze fileerders zijn echte vakmensen! Ze hebben soms al eerder gewerkt in een productieomgeving in de voedingsmiddelenindustrie waar ze ervaring hebben opgedaan met het beroepsmatig hanteren van het mes, bijvoorbeeld in een slagerij- of visverwerkingsomgeving.

Als nieuwe collega's deze ervaring nog niet hebben en ze zijn bereid zich deze ambachtelijke mesvaardigheid eigen te maken, dan worden ze tijdens de inwerkperiode opgeleid en begeleid om het te leren.

Het fileerwerk houdt in dat er nauwkeurig en op tempo snijwerkzaamheden worden uitgevoerd. Het werk vindt staande plaats in een gekoelde omgeving en daarom zijn medewerkers bij VTM energiek, lichamelijk fit en hebben ze uithoudingsvermogen.

VTM is altijd op zoek naar goede fileerders!! Helemaal als ze voor langere tijd bij ons willen blijven werken. Kandidaten die ervaring hebben met fileren, liefst met het fileren van pluimvee en eerder hebben gewerkt in de voedingsmiddelenindustrie kunnen rekenen op een warm welkom. Maar ook als je nog helemaal geen ervaring hebt en je wilt graag leren fileren. Wil je komen werken bij VTM op één van onze locaties? Dan nodigen we je van harte uit het sollicitatieformulier op deze website in te vullen!